Luft-luft industri varmepumpe

HØJTEKNOLOGISK VARMEPUMPE SIKRER LAV VARMEPRIS

Udedelen består af det mest innovative varmepumpeprodukt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C, og inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyrrende varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekaloriferer.

Varmepumpen er, præcis som alle andre KITA-modeller, designet for maskimal energieffektivitet via den overdimensionerede fordamperflade, EVI-teknologien og samtidigt et minimalt støjniveau takket være den over­dimensionerede inverterstyrede A-klasse-ventilator (Ø910 mm) fra tyske Ebm Pabst.

FREMTIDENS OPVARMNINGSFORM

KITA luft-luft er den idelle og moderne erstatning for varmeanlæg til store lokaler og haller, som typisk er opvarmet med olie eller gas, ofte med støjende og ineffektive ventilatorer. Med en beskeden investering opnås store besparelser til opvarmning, og samtidig giver systemet mulighed for en kølefunktion.

FØRST I VERDEN

KITA Luft-luft er det første luft-luft-produkt i verden til industrielle varme- og kølebehov i sædvanligvis haller til mange formål og store butikker som f.eks. byggemarkeder.

BEREGNINGSEKSEMPEL:
SKIFT FRA OLIEFYR TIL VARMEPUMPE

Årligt olieforbrug (før)8.000 liter
Varmepumpe
+ montage
For beregning og tilbud:
Ring 3120 2883
Oliepris pr. liter ex. momskr. 7,20
Årlig varmeomkostning førkr. 57.600,-
Oliefyrets års-virkningsgrad85%
Elpris pr. kWh (reduceret afgift pr. 1. maj 2018)kr. 0,95
Varmepumpens års-virksninsgrad SCOP4,4
Årlig elforbrug (efter)kr. 14.682,-
Årlig besparelsekr. 42.918,-
Energisparetilskudkr. 33.886,